

- Etykieta retro "nalewka" - 1szt
- Zmywak z kwasówki 40g
- Płatki dębowe USA mocno opiekane 50g
- Płatki drzewa akacjowego 50g
- Zaprawka Śliwowica Beskidzka
- Korek naturalny lity 24x45mm - 30szt
- Zaprawka Wódka Wiśniowa
- Tanina winiarska 5g na 25L
- Zaprawka Pigwówka
- Etykieta na wino domowe winnica - 1szt
- Zaprawka Gremaxa Greckie Brandy 250ml
- Zaprawka Bourbon


Producent
Cena
-
od
do
Środki słodzące, niezbędne przy produkcji domowych alkoholi: piwa, wina, zacierów, cukrówek. Glukoza/Dextroza jest cukrem prostym, bardzo dobrze rozpuszcza się w wodzie, ma słodki smak, nieco mniej intensywny od sacharozy (cukier złożony). Alkohol uzyskany z glukozy jest łagodniejszy i czystszy w smaku. Cukier trzcinowy doskonały do sporządzania nalewek, win, wódek i przyrządzania drinków. Cukier kandyzowany polecany jest przy warzeniu piw mocnych górnej fermentacji. Zastosowanie cukru kandyzowanego w piwie, daje wiele ciekawych efektów aromatyczno smakowych.




