

- Drożdże gorzelnicze Coobra Basic 48
- Drożdże gorzelnicze T3
- Drożdże gorzelnicze T48
- Pożywka winiarska uniwersalna 10g
- Pirosiarczyn potasu SpiritFerm 10g
- Uszczelka do kranów
- Mieszanka ziół zaprawka Benedyktynka
- Korek naturalny lity 24x45mm - 30szt
- Drożdże gorzelnicze SAMOGON TURBO
- Etykieta na wino domowe ciemne winogrona - 1szt
- Zaprawka Gruszka Williamsówka
- Etykieta retro "nalewka" - 1szt


Producent
Cena
-
od
do
Środki słodzące, niezbędne przy produkcji domowych alkoholi: piwa, wina, zacierów, cukrówek. Glukoza/Dextroza jest cukrem prostym, bardzo dobrze rozpuszcza się w wodzie, ma słodki smak, nieco mniej intensywny od sacharozy (cukier złożony). Alkohol uzyskany z glukozy jest łagodniejszy i czystszy w smaku. Cukier trzcinowy doskonały do sporządzania nalewek, win, wódek i przyrządzania drinków. Cukier kandyzowany polecany jest przy warzeniu piw mocnych górnej fermentacji. Zastosowanie cukru kandyzowanego w piwie, daje wiele ciekawych efektów aromatyczno smakowych.