

- Etykieta retro "nalewka" - 1szt
- Płatki dębowe USA mocno opiekane 50g
- Płatki drzewa akacjowego 50g
- Zmywak z kwasówki 40g
- Korek naturalny lity 24x45mm - 30szt
- Etykieta na wino domowe winnica - 1szt
- Zaprawka Gruszka Williamsówka
- Zaprawka Śliwowica Beskidzka
- Zaprawka Pigwówka
- Drożdże gorzelnicze COOBRA 24
- Kapturki termokurczliwe "trunek domowy" 31x55 - 10szt
- Kapturki termokurczliwe "wino domowe" 31x55 - 10szt


Producent
Cena
-
od
do
Środki słodzące, niezbędne przy produkcji domowych alkoholi: piwa, wina, zacierów, cukrówek. Glukoza/Dextroza jest cukrem prostym, bardzo dobrze rozpuszcza się w wodzie, ma słodki smak, nieco mniej intensywny od sacharozy (cukier złożony). Alkohol uzyskany z glukozy jest łagodniejszy i czystszy w smaku. Cukier kandyzowany polecany jest przy warzeniu piw mocnych górnej fermentacji. Zastosowanie cukru kandyzowanego w piwie, daje wiele ciekawych efektów aromatyczno smakowych.




